Bursa’da Oyun Parkında Yaşanan Silahlı Kavga: 6 Çocuk Yaralı

Bursa'da Oyun Parkında Yaşanan Silahlı Kavga: 6 Çocuk Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Süleymaniye Mahallesi’nde akşam saatlerinde iki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir kargaşa çıktı. Çatışma sırasında bir av tüfeği ateşlendi ve mermiler, olay yerinden yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunan bir çocuk parkına isabet etti.

Olay anında, parkta bulunan 10 kişiden 6’sının çocuk olduğu kaydedildi. Saçmaların isabet etmesi sonucu yaralananlar hafif yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bazı çocukların özel araçlarla hastaneye ulaştırıldığı bildirildi.

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, yaptığı açıklamada, “Olayda yaralanan 10 kişiden 6’sı çocuk olmak üzere toplam 10 kişi hafif yaralandı. Yaralıların durumu stabil ve hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Güvenlik güçlerimiz olaya müdahalede bulundu ve olayla ilgili gerekli incelemeleri başlattı. Suçluların tespit edilmesi ve yakalanması amacıyla çalışmalar sürmektedir. Adli ve idari süreçler titizlikle yürütülmektedir” dedi.

Polis ekipleri, olayla bağlantılı olarak bir şüpheliyi yakalamayı başardı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürdürülmektedir. Olayın tüm yönleriyle araştırılması için gerekli adımlar atılmaktadır.

Author: Onur Çelik