İhbara gelen jandarma aracını çaldı: 90 suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Silivri’de Çalıntı Araç Operasyonu

Silivri’de yaşanan olayda, bir kişinin kuzeni Mustafa S.’ye ait aracın çalındığı ve bir at çiftliğine götürüldüğü ihbarı üzerine Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri, adrese intikal ederek, çalıntı araçla orada bulunan şüpheli Süleyman Eyüp B.’yi yakaladı.

Jandarma ekiplerinin delil toplama ve arama çalışmaları sırasında, gözaltına alınan şüpheli, bulunduğu jandarma aracını çalarak çiftlikten kaçmayı başardı. Şahıs daha sonra Şişli OK Meydanı’nda jandarma aracını terk ederek kayıplara karıştı.

Şüpheli, yapılan takip sonucu Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Pendik mevkiinde yakalandı. Yapılan sorgulamada şüphelinin hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık gibi 90 ayrı suç kaydının bulunduğu belirlendi. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Silivri Adliyesi’ne sevk edildi.

Öte yandan şüphelinin çiftlikte yakalandığı sırada jandarma ekiplerine başkasına ait kimlik bilgilerini verdiği ve kendisini Tayyip F. diye tanıttığı ortaya çıktı.

Related Posts

BRICS zirvesinde gündem ekonomi: Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’dan şeffaflık, eşitlik ve evrensellik mesajı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, BRICS ülkelerinin küresel ekonomiyi evrensellik, şeffaflık, eşitlik ilkelerine dayalı bir sistem haline getirmeye çalıştığını dile getirdi.

Rutte: Çin, Tayvan’a saldıracak olursa önce küçük ortağı Putin’i arar

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Çin’in Tayvan’a saldırmasıyla tetiklenebilecek çatışmalara ilişkin, “Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Tayvan’a saldıracak olursa öncelikle Moskova’daki küçük ortağı Vladimir Putin’i arar” dedi.

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.