Erdoğan: Biz Özgür Özel’den umutluyduk ama CHP’de kim sabah erken kalkarsa onun borusu ötüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aydın İl Kongresi’nde Şehitlerimize Vefa Borcumuzu Ödeyeceğiz

Aydın’da gerçekleşen AK Parti 8. Olağan İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar arasında şunlar var:

  • Şehitlerimizin fedakarlığı sayesinde asırlardır huzur içinde yaşıyoruz.
  • Vatan ve bayrağımızı şehitlerimizin emaneti olarak görüyor, onlara sahip çıkıyoruz.
  • Teröre karşı kararlı mücadelemizde içeride ve dışarıda büyük hassasiyet gösteriyoruz.
  • Suriye devrimi ve iç siyasette atılacak adımlarla bölgede huzurun sağlanması hedefleniyor.
  • Milletimizin birlik ve beraberliği en ön planda tutuyor, var olma amacımızı sadece milletimizin refahı olarak görüyoruz.

Erdoğan ayrıca muhalefeti eleştirerek, muhalefet partilerinin vaatlerde bulunurken kendi işçilerine haklarını vermediğini, belediyeleri yandaş ve akraba çiftliklerine dönüştürdüğünü belirtti. CHP’yi de eleştirerek, siyaseti milletle aynı çizgide yapamadığını ve farklı yerlerde farklı konuştuğunu ifade etti.

Erdoğan’ın konuşması, şehitlerimize vefa borcumuzu ödeyerek teröre karşı kararlı mücadelemizi sürdüreceğimizi vurguladı.

Related Posts

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar anlaştı: B-2’ler İsrail yolcusu mu?

ABD’deki Cumhuriyetçi Parti ve Demokrat Parti milletvekilleri, İran’daki 3 büyük nükleer tesisi vuran B-2 bombardıman uçaklarının ve sığınak delici bombaların İsrail’e verilmesi için yasa tasarısı önerdi.