AKP Grup Başkanı Güler’den Özel’e “kırmızı kart” çıkışı: Önce kendi belediyelerine göstersin!

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler’den Özgür Özel’e Kırmızı Kart Yanıtı

T24 Haber Merkezi

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM’de yaptığı açıklamada, CHP lideri Özgür Özel’in iktidara “kırmızı kart” gösterme çağrısına cevap verdi. Güler, “Kırmızı kart gösterecekse önce kendi belediyelerine kırmızı kart göstersin” dedi.

Güler, yaptığı basın açıklamasında, Siber Güvenlik Kanunu Teklifi, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin Meclis’e sunulduğunu duyurdu.

Güler, Özgür Özel’in Mersin’de iktidara “kırmızı kart” göstermesine ilişkin olarak da konuşarak, “Özel, CHP’li belediyelere kırmızı kart göstersin, inandırıcılığını test etsin” dedi.

  • İzmir’in belediye hizmetlerine dikkat çeken Güler, “İzmir Körfezi’ni yaşanmaz hale getiren belediyeye kırmızı kart göstersin” dedi.
  • Ankara, İstanbul ve İzmir’deki su bedellerine vurgu yaparak, “Ankara, İstanbul, İzmir gibi belediyelere kırmızı kart göstersin, inandırıcılığını test edelim” şeklinde konuştu.

Özgür Özel, “büyük sürprizi” açıkladı: Cebinizde kırmızı kart taşıyın, canınız sıkılınca çıkarıp iktidara gösterin

Related Posts

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan telefonda görüştü

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan telefonda görüştü

Bahçede el bombası bulundu! Toprak altından tarih fışkırdı

Japonya’nın Hiroshima kentine yakın bir kasabada yaşayan 52 yaşındaki Takashi Yamada, evinin bahçesinde sebze yetiştirmek için toprağı kazarken beklenmedik bir keşif yaptı: 2. Dünya Savaşı’ndan kalma bir el bombası. Yamada’nın bu tarihi buluntuyu …

Sokak köpeklerini kurtardı, 105 bin TL ceza kesildi!

Elazığ’da özel bir mülkü kiralayıp sokak köpeklerine bakım sağlamaya başlayan Hazar’a, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 105 bin TL idari para cezası kesildi.

Son dakika… İran nükleer müzakereleri durdurdu

Son dakika haberi… İran, pazar günü ABD ile gerçekleşmesi beklenen nükleer müzakerelere katılmayacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Silivri’de

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Silivri’de

ABD’den Irak uyarısı! ‘Seyahat etmeyin’

ABD’nin Bağdat Büyükelçiliği, ABD vatandaşlarına Irak’a seyahat etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.