Peynir bidonlarına gizlenmiş 12 kilo skunk ele geçirildi

Malatya’da Polis Ekipleri İlginç Bir Operasyon Gerçekleştirdi

Malatya’da polis ekipleri, Kale Uygulama Noktası’nda durdurulan bir araçta yapılan aramada, şaşırtıcı bir bulguyla karşılaştı. Peynir bidonlarına gizlenmiş tam 12 kilo 700 gram skunk maddesi ele geçirildi. Bu olayın ardından olayla ilgili A.S. adlı şüpheli, savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Malatya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Emniyet yetkilileri konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Gençlerimizi hedef alan zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı verdiğimiz mücadele, kararlılıkla ve azimle devam edecektir.” Bu tür operasyonlarla uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım atılmış oldu.

Related Posts

Filipinler’in Metro Manila feci yangın! En az 1.000 kişi evsiz kaldı

Filipinler’in Metro Manila kentinde, düşük gelirli ve yoğun nüfuslu bir mahallede 2 Temmuz sabahının erken saatlerinde çıkan büyük bir yangın, birçok evi küle çevirdi.

Özgür Özel, 100. gün mitinginde Saraçhane’de: Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!

Özgür Özel, 100. gün mitinginde Saraçhane’de: Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!

AB dönem başkanlığında devir teslim gerçekleşti: Yeni slogan ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’

Danimarka Avrupa Birliği dönem başkanlığını Polonya’dan devraldı. Danimarka, dönem başkanlığı için ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’ sloganını seçti.

Trump, Suriye’ye yaptırımları sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımlarını sonlandıran Başkanlık kararnamesini imzaladı. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamada, “Başkan Trump, istikrarlı, birleşik ve kendi içinde ve komşularıyla barış içinde olan bir Suriye’yi desteklemeye kararlı” ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır’da otomobilde 2 kalaşnikof ele geçirildi

Diyarbakır’da bir otomobilde 2 ruhsatsız kalaşnikof tüfeği ve 300 fişek ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Hatay’ın ardından Mersin’de de orman yangını çıktı

Öğle saatlerinde Hatay’da başlayan orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Mersin’in Bozyazı ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.