Özel’in sokağa çıkma çağrısına MHP’den tepki: Özgür Özel, darbecilerin papağanlığına soyunmuştur

Özgür Özel’in Asgari Ücret Açıklamasına MHP’den Tepki

T24 Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, açıklanan asgari ücrete ilişkin tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir. Ben meydana inip rejim değiştirelim demiyorum. Biz meydana inelim rejim zaten değişecek. Bir milyon kişi inip de erken seçim mitingi yaptığında o sandığı bizden kaçıramazlar. Hedef belli: bütün bir muhalefet. Erdoğan, dün gece milyonlarca AK Partili, MHP’li asgari ücretli seçmenini satmıştır.”

MHP Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Özel’in bu açıklamasına sosyal medya hesabından sert bir tepki gösterdi. Büyükataman, Özel hakkında şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet değerlerinden tam anlamıyla kopmuş olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir TV programında ‘Biz bir milyon kişi meydana inelim rejim değişir’ ‘artık sokağa çıkmanın zamanıdır’ gibi ifadeler kullanarak demokrasiden umudunu kestiğini ve iktidarı antidemokratik uygulamalarda aradığını bir kez daha itiraf etmiştir. Özgür Özel’in kullandığı bu ifadeler Cumhur İttifakı’nın ve millet iradesinin karşısında hezimete uğrayan yabancı başkentlerin ağzıdır.”

Büyükataman ayrıca, Özel’in Türkiye’yi demokrasi dışı uygulamaların karanlığına mahkum etmeyi planlayan emperyalizmin sözcülüğünü üstlendiğini belirtti. Özgür Özel’in milletin iradesine ipotek koymak isteyen darbecilerin papağanlığına soyunduğunu savundu.

CHP lideri Özel’e yönelik tepkisini sürdüren Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti’nin sokak tehditlerine boyun eğmeyeceğini vurguladı. Özgür Özel’in CHP’nin Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştığını iddia eden Büyükataman, partinin Cumhuriyetimiz ile kavgalı olduğunu savundu.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.