Lokanta zincirine kurşun yağmuru: ’15 milyon ceza kestik’

Pendik, Sultanbeyli ve Sancaktepe’deki Lokanta Zincirine Kursun Yağmuru!



İstanbul’da aynı işletmeciye ait olan Pendik, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinde bulunan lokantalar, 20-21-22 Ocak tarihlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. İşyeri sahibi, bu olayın ardından polise giderek kendisinin arandığını ve 15 milyon TL haraç istendiğini belirterek şikayetçi oldu.



Gasp Büro Amirliği tarafından başlatılan operasyon sonucunda, 120 saatlik görüntüyü inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini tespit etti. Operasyonda, yaşları 15 ila 21 arasında değişen dört şüpheli gözaltına alınırken bir tabanca ele geçirildi. Saldırganlar, talimatın yurt dışından geldiğini iddia ederek, kendileriyle Türkiye’de irtibat kuran bir kişinin ismini polise bildirdi.



ANADOLU ADLİYESİNDE GÖZALTINA ALINDI

Adliye binasında bekleyen saldırganların yanında bulunan Gasp Büro Amirliği ekipleri, giriş kapısında şüpheli bir şekilde bekleyen iki kişiyi tespit etti. İncelemede, aranan ve örgüt lideri olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Y.E.E. ve M.A.’nın burada olduğu belirlendi.



TUTUKLANDILAR

Yapılan soruşturma sonucunda ‘Örgüt kurmak ve suç örgütüne üye olmak’ suçlamalarıyla haklarında işlem yapılan şüpheliler tutuklandı. M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.