İstanbul Emniyeti: 20 günde 17 ton kaçak içki ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Kaçak İçki Operasyonu

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilgili şube müdürlükleri ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünün katılımıyla ele geçirilen kaçak içkiler sergilendi.

AA’nın aktardığı habere göre; İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, burada yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Ekiplerin 7/24 esasına göre görevlerini yaptıklarını belirten Yıldız, “İstanbul’un huzuru, Türkiye’nin huzuru şiarıyla, İstanbul halkımızın huzur ve güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için 7/24 sokaklardayız. Emniyet teşkilatımız, İstanbul’un bütün ilçelerinde bugün özellikle yaklaşan yılbaşı münasebetiyle halk sağlığını tehdit eden kaçak alkol üreten ve satan yerlere yönelik denetimler ve uygulamalar yapacaktır. Son 20 gün içerisinde kaçak alkol üreten yerlere yönelik yaptığımız operasyonlarda yaklaşık 17 ton kaçak alkol ele geçirilmiştir. Bu operasyonların sonucunda 17 şahsa işlem gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Hastaneye girenler dehşete tanık oldu: Bazıları sedyede yanmış halde bulundu

Libya’da geçtiğimiz hafta lideri öldürülen İstikrarı Destekleme Birimi’nin kontrolündeki bölgede bulunan hastanede kimliği belirsiz cesetler bulundu. Libya İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Abu Salim kasabasındaki Abu Salim Hastanesi …

İspanya’da alarm: Bu kez mobil şebekeler çöktü, halk panikte

İspanya’da alarm: Bu kez mobil şebekeler çöktü, halk panikte

İspanya’da bütün mobil şebekeler çöktü

İspanya’daki elektrik şebekesinin çökmesinden haftalar sonra, bu kez de mobil şebekeler tamamıyla çöktü. Vatandaş kargaşa yaşadı, ambülanslar bile çalışamadı. İspanya’nın en büyük telekominikasyon şirketi ise sebebini açıkladı.

ABD’de Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesine 60 milyon dolarlık ek kesinti

ABD’de Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesine 60 milyon dolarlık ek kesinti

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendi ‘bebek halini’ yorumladı: O anları anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk’taki zirvede yapay zekayla oluşturulan kendi bebeklik halini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. “Çok ilginçti” diyerek yorumladığı o anı, gençlerle paylaştı.

Dışişleri Bakanı Fidan Sırbistan Devlet Bakanı Zukorlic ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan resmi ziyarette bulunduğu Belgrad’da; Uzlaşma, Bölgesel İş Birliği ve Sosyal İstikrardan sorumlu Devlet Bakanı, Adalet ve Uzlaşma Partisi Genel Başkanı Usame Zukorlic ile bir araya geldi.