İmamoğlu’na ‘görünürlük’ yasağı… Sansüre ilk tepki gençlerden: İmamoğlu maskeleri her yerde!

İmamoğlu’na yönelik afiş ve görsel yasakları protesto edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, mart ayında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderdiği yazı ile tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki afiş ve pankartların toplatılmasının talimatını vermişti.

CHP MASKE BASKILARININ OLDUĞU DOSYAYI PAYLAŞTI

CHP, bu kararın ardından ‘İmamoğlu her yerde’ çalışması başlatarak Ekrem İmamoğlu’nun tişört, pankart, maske baskılarının dosyalarının olduğu bir link yayınladı.

Afiş ve görselleri yasaklanması sonrası İstanbul’da halk toplu taşıma araçlarına Ekrem İmamoğlu maskeleri takarak binmeye başladı.

Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraf, video ve sesini barındıran içeriklerin metro, otobüs ve vapurlarda kullanılmasına yasak getirilmişti. CHP’li vekiller, İmamoğlu’na destek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “İmamoğlu’na Özgürlük” pankartı asmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’na yönelik afiş ve görsel yasaklarını protesto etmek amacıyla TBMM’de partisinin grup toplantısında ‘Free İmamoğlu’ pankartı açmıştı.

Related Posts

Tokat’ta KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi gören kadın öldü

Tokat’ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören kadın yaşamını yitirdi.

Son Dakika… Fatih Altaylı’nın eşinden yeni açıklama!

Son Dakika Haberi… Gazeteci Fatih Altaylı’nın eşi Hande Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Salıverileceğini düşünüyor ve umuyoruz” paylaşımında bulundu.

Polis bile şaştı kaldı: Değeri dudak uçuklattı

Kütahya’da polisin durdurduğu araçta yapılan aramada; 7,15 gram dünyanın en pahalı kimyasalı olarak bilinen ve altın aramada da kullanılan kaliforniyum (radyoaktif element) maddesi ele geçirildi. Maddenin toplam değerinin yaklaşık 70 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Sırp Cumhuriyeti lideri Dodik: Karapetyan’ın tutuklanması Rusya’yı ve Rus Kilisesi’ni çevreleme çabası

Bosna-Hersek’e bağlı Sırp Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Dodik, Rus iş insanı Karapetyan’ın Ermenistan’da tutuklanmasının Batı’nın dayattığı siyasetin sonucu olduğunu belirtti.

CHP düğmeye bastı! Çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu hamlesi

CHP, Ekrem İmamoğlu için 81 ilde sahaya iniyor. Çalışmaların merkezi Cumhurbaşkanlığı aday ofisi olacak. Cezaevindeki Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun sahada bulunması için CHP teknoloji hamlesi yapmaya hazırlanıyor.

Reçeteli ketamin aldığını kabul etmişti: Elon Musk, kendisini suçlayan gazeteler için yaptırdığı uyuşturucu testini paylaştı

Reçeteli ketamin aldığını kabul etmişti: Elon Musk, kendisini suçlayan gazeteler için yaptırdığı uyuşturucu testini paylaştı