Halk Pazarında Narkotik Operasyonu

Esenler Halk Pazarında Narkotik Madde Satışı Yapan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

İstanbul Esenler’de faaliyet gösteren halk pazarında meyve sebze tezgahında narkotik madde satışı gerçekleştiren bir şüpheli, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Domatesler arasına gizlediği narkotik maddeler ile birlikte yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenler Menderes Mahallesinde bulunan halk pazarında sebze ve meyve satışı yapan bir kişinin narkotik madde ticareti yaptığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti. Domatesler arasına gizlediği narkotik maddeler ile tezgahtan satış yapan şüpheli, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu suçüstü yakalandı. Narkotik madde ticareti yapan şüpheli M.G. ile alıcılar Y.K. ve A.A. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise sebze ve meyve kasalarının arasında 11,46 gram kokain, 8 bin 815 TL ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. Y.K. ve A.A. adli kontrol hükümleri uygulanırken, satıcı M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, polis ekiplerince sebze ve meyve tezgahında narkotik madde satışının yapıldığı esnada gerçekleştirilen operasyon anları kameraya yansıdı – İSTANBUL

Related Posts

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.