Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı. Bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından hızlı bir şekilde kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için derhal bir veteriner hekime başvurdu.

Birkaç hayvansever, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını fark etti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtardı ve barınak çalışanlarıyla işbirliği yaparak onların bakımını üstlendi. Bu anlar mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından derhal bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

ABD Başkanı Trump’tan ‘Rusya’ çıkışı: Pazartesi gününü işaret etti

ABD Başkanı Donald Trump, NBC News kanalına verdiği röportajda Rusya-Ukrayna savaşı, ateşkes çabaları ve NATO ile yapılan yeni silah sevkiyatı anlaşması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trump, Rusya’nın tutumundan hayal kırıklığına uğradığını …

İstanbul’da 3 katlı binanın çatısı küle döndü

İstanbul’da 3 katlı bir binanın çatısı alev alev yandı

Diyabet hastası ilk Barbie

OYUNCAK üreticisi Mattel, Tip-1 diyabet hastası ilk Barbie bebeğini piyasaya sürdü.

Çin hazırlıklara başladı: ABD ihtimali masada

Çin, Tayvan veya ABD ile yaşanabilecek çatışma ihtimaline karşı Pasifik’teki çalışmalarına hız verdi. Çin’in sivil araştırma gemileri, Tayvan ve Guam yakınlarında sistemli veri toplama çalışmaları yürütüyor.

Önünü kestiği araçtan sürücüye kabusu yaşattı

Kırşehir’de, trafikte yol vermediği gerekçesiyle bir sürücünün önünü kesen kişi, araçtan inerek diğer sürücüyü darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.