Diyarbakır’da 3 Suçlu Yakalandı

Diyarbakır Jandarma ekipleri 3 şüpheliyi yakalayarak cezaevine gönderdi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheliyi yakalayarak cezaevine sevkettiler.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır Jandarma ekiplerinin, nitelikli suçlar kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik JASAT koordinasyonunda planlı ve titiz bir çalışma yürüttüğü belirtildi. Açıklamada, “JASAT ekiplerinin çalışmaları sonucunda, ‘Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 17 yıl, 7 ay, 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.L., ‘Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 10 yıl, 2 Ay, 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.İ.S. ve ‘Kasten Öldürme’ suçundan 7 adet suç kaydı bulunan ve 15 Ekim 2020 tarihinden itibaren aranan B.A., isimli şahıslar Yenişehir, Kayapınar ve Sur ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi” denildi. – DİYARBAKIR

Related Posts

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar anlaştı: B-2’ler İsrail yolcusu mu?

ABD’deki Cumhuriyetçi Parti ve Demokrat Parti milletvekilleri, İran’daki 3 büyük nükleer tesisi vuran B-2 bombardıman uçaklarının ve sığınak delici bombaların İsrail’e verilmesi için yasa tasarısı önerdi.

Gemlik depremi sonrası uzmanından kritik uyarı: ’60 bin bina hasar görecek’

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki gün üst üste meydana gelen depremlere ilişkin, 7 ve üzeri deprem uyarısında bulunarak, “İznik-Gemlik Fayı’nda 7 ve üzeri büyüklüğünde bir deprem olursa yaklaşık 60 bin binanın orta ve üzeri hasar göreceği öngörülmektedir” dedi.

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı