Denizli’de Yaz Spor Kursları Devam Ediyor

Denizli’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleşen yaz dönemi kursları binlerce çocuk ve gencin katılımıyla devam ediyor. Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde yapılan çalışmaları ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, minik sporcularla bir araya gelerek onların heyecanına ortak oldu.

GSB Spor Okulları yaz dönemi çalışmaları Denizli’deki tüm tesislerde hız kesmeden devam ediyor. Önce Merkezefendi, ardından Pamukkale ilçesinde yer alan spor kurslarını Vali Ömer Faruk Coşkun, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan ziyaret etti. Yaz dönemi spor okulları, her yıl olduğu gibi her yaştan çocuğun ve ailelerin yoğun ilgisiyle gerçekleşiyor. Atatürk Yüzme Havuzu, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu, Atıcılık Poligonu, Tenis Kortları, Çok Amaçlı Spor Salonu, Kınıklı Spor Kompleksi, Hasan Güngör Spor Salonu ile Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Halter ve Karate Antrenman Salonlarında eğitim gören çocukları tek tek ziyaret eden Vali Coşkun, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Spor, çocukların akademik ve kişisel gelişimine katkı sunuyor”

Yaz dönemi spor kurslarının Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hemen her branşta açıldığını kaydeden Vali Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerin ve ailelerin spora olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını söyledi. Çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri, sporla tanışmaları ve kendi yeteneklerine uygun bir branşta gelişim göstermelerini amaçladıklarını belirten Coşkun, sporun çocuklara disiplin kazandırırken aynı zamanda akademik başarılarına da katkı sağladığını sözlerine ekledi. Vali Coşkun; kurslarda görev alan antrenör ve eğitmenler ile spor okullarına yoğun ilgi gösteren velilere ve öğrencilere teşekkür etti. – DENİZLİ

Related Posts

Göztepe, Fenerbahçe’yi Ağırlıyor

Göztepe, iç sahada Fenerbahçe’yi yenerek sezonu galibiyetle açmayı hedefliyor.

Daltonlar çetesi iddianamesi kabul edildi: 105 sanık yargılanacak

İstanbul’da, “Daltonlar” olarak bilinen suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianame kabul edilerek 105 sanık hakkında dava açıldı.

Türkiye 17 Ağustos depreminden bu yana 448 bin kere sallandı: İstanbul çok ciddi şekilde etkilenecek

Afet Yönetimi Uzmanı, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin ardından 26 yılda Türkiye’de 448 bin deprem kaydedildiğini belirterek “Ortalama her 6,5 …

Afganistan’da kadınlar kutlamalara alınmadı

Afganistan’da Taliban, iktidarının dördüncü yıl dönümünü yalnızca erkeklerin katıldığı törenlerle kutladı. Kadınlar ise yasaklarla anılan bu günü “Afganistan’ın kara günü” olarak protesto etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ali Boğa için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethiye’deki trafik kazasında hayatını kaybeden 24. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa için taziye mesajı yayımladı.

Ali Koç’tan Kerem açıklaması

Kerem Aktürkoğlu transferinde yaşanan krizin detaylarını, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıkladı. Başkan Koç, kongre üyeleriyle buluşmasında transfer stratejilerini, yeni hedeflerini ve kulübün mali durumunu anlattı.