CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı İmamoğlu’nun 9 Mart programı belli oldu

Ekrem İmamoğlu, CHP Cumhurbaşkanı Aday Adayı Olarak Yurt Gezilerine Devam Ediyor

Ekrem İmamoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı olarak belirlenmiştir. İmamoğlu, partisinin 23 Mart’ta gerçekleştireceği ön seçim öncesinde yurt genelindeki gezilerine devam ediyor ve Adana ile Antalya’da partililerle buluşacak.

Önceki gün İzmir’den yola çıkarak Kayseri’yi ziyaret eden İmamoğlu, 23 Mart tarihine kadar her gün farklı bir ilde seçmenlerle bir araya gelmeyi planlıyor.

Related Posts

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

Somali’deki askeri eğitim kampında intihar saldırısı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da Jaalle Siyaad Askeri Eğitim Kampı’na bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiği açıklandı. Somali Savunma Bakanlığı, intihar saldırısına karşılık verdiklerini bildirdi.

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Akdeniz Belediyeler Birliği seçime gidecek

Aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile 1’inci başkanvekili Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın tutuklanmasının ardından yeni birlik başkanvekili seçimi yapılacak.

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?