Büyükşehir, Bursa’daki tarım paydaşlarını dinledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Paydaşlarını Dinledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tarıma verilen desteklerin sonuç odaklı ve ölçülebilir hale getirilmesi amacıyla ‘Tarım Paydaşları İş Birliği Koordinasyon Veri ve Bilgi Edinimi Toplantısı’ düzenledi. Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hagel, Buski BESAŞ ve Tarım Peyzaj AŞ yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Bursa’da tarımsal faaliyet gösteren kurumların koordinasyon içinde çalışması, kaynakların etkili kullanımı, yenilikçi fikirlerin değerlendirilmesi ve verimli hizmet sunumu gibi konular ele alındı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planı’nda yer alan tarım sektöründeki hizmetlerin artırılması ve yerel ekonominin desteklenmesi hedefleri de toplantıda tartışıldı.

  • Toplantıda tarımsal desteklerin performansları ölçülebilir hale getirildi.
  • Bursa’daki tarımsal faaliyet gösteren kurumlar arasındaki uyum ve iş birliği ele alındı.
  • Belediye ile diğer kuruluşlar arasındaki koordinasyonun geliştirilmesi konuşuldu.
  • Kentteki kaynakların etkili ve verimli kullanılması hedeflendi.

Related Posts

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar anlaştı: B-2’ler İsrail yolcusu mu?

ABD’deki Cumhuriyetçi Parti ve Demokrat Parti milletvekilleri, İran’daki 3 büyük nükleer tesisi vuran B-2 bombardıman uçaklarının ve sığınak delici bombaların İsrail’e verilmesi için yasa tasarısı önerdi.

Gemlik depremi sonrası uzmanından kritik uyarı: ’60 bin bina hasar görecek’

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki gün üst üste meydana gelen depremlere ilişkin, 7 ve üzeri deprem uyarısında bulunarak, “İznik-Gemlik Fayı’nda 7 ve üzeri büyüklüğünde bir deprem olursa yaklaşık 60 bin binanın orta ve üzeri hasar göreceği öngörülmektedir” dedi.

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı