Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Genç ve merkez ilçe kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasa dışı ekimin önlenmesine yapılan çalışmalar neticesinde 3 farklı noktada toplam; 1.040 kök kenevir bitkisi ve 6,41 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.
Related Posts

Muğla’da tekne battı: 6 kişi kurtarıldı, 2 çocuk kayıp
Muğla’nın Milas ilçesinde 8 kişinin bulunduğu fiber teknenin batması sonucu 6 kişi kurtulurken, kayıp 2 çocuk için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Bıçaklanarak öldürülen Hakan Çakır’ın ailesine ölüm tehdidi: “İstersen dünyayı ayağa kaldır”
Ankara’nın Keçiören ilçesinde kız kardeşinin ve annesinin yolunu kesen kişiler tarafından öldürülen Hakan Çakır’ın ailesi, hakaret ve ölüm tehdidi içeren mesajlar aldıklarını belirtti.

Yargıtay’dan emsal karar: Bunu yapan yandı
Yargıtay, açık sosyal medya hesaplarından izinsiz fotoğraf paylaşımını “kişisel veri ihlali” saydı.

Şahin: 10 Gün Çalışma Maskaralıktır
Tüm-İş Başkanı Mahmut Şahin, turizmdeki 10 günlük çalışma düzenini eleştirerek insan hakkı ihlali olduğunu söyledi.

NYT’den Beyaz Saray zirvesi yorumu: Avrupalıların krizi yönetmek için değişken karakterli adamın ruh halini de yönetmeleri gerekti
NYT’den Beyaz Saray zirvesi yorumu: Avrupalıların krizi yönetmek için değişken karakterli adamın ruh halini de yönetmeleri gerekti

İzmir’de 271 ton tavuğa el konuldu
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir’deki bir işletmede yapılan kontrol sonucunda, 271 bin 897 kilogram muhtelif güvenilir olmayan tavuk ürününe, ihtiyati tedbir amaçlı muhafaza altına aldı. Firma hakkında da yasal işlem başlatıldı.