Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bakan Fidan’dan Rusya-Ukrayna görüşmesiyle ilgili açıklama

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da gerçekleşen Türkiye-Rusya-Ukrayna üçlü toplantısının bir sonraki turuna ilişkin, “Bizim beklentimiz bir sonraki turun olacağı yönünde çünkü her iki tarafta aslında bir araya gelmenin bir fayda getirdiğini görüyor. Önemli olan masadan kalkmamak ve ateşkese yönelik tavrı sürdürmek. Bizim taraflara tavsiyemiz bu” ifadelerini kullandı.

Rusya, Ukrayna’da bir yerleşim yerini daha ele geçirdiğini duyurdu

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’daki Andreyevka yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu. Açıklamada, ayrıca son 24 saatte Ukrayna’ya ait 199 insansız hava aracının vurulduğu bildirildi. 

Lüks kasabayı istila ettiler: Bebeklerini Türk usulü korumaya başladılar

İngilizler yaz aylarında evlerini istila eden sineklerden dolayı zor günler geçiriyor. Çözümü ise Türk usulü korunmada buldular.

Nur Sena’nın intihar notundaki öğretim üyesine görevden uzaklaştırma

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Nur Sena Düzgün’ün yasak aşk yaşadığı iddia edilen ve intihar notunda adı geçen öğretim üyesi Ahmet P., görevinden uzaklaştırıldı.

Sanchez: Gazze’deki barbarlık son bulmalı

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, “Gazze’deki barbarlık, insanlık, dayanışma ve adalet için son bulmalı.” çağrısı yaptı.

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü