AKP’li başkanın yaptığı torpili AKP’li eski başkan sosyal medyadan ifşa etti

Aksaray Eski Belediye Başkanı Belgemen Açıklamalarda Bulundu

Eski Eskil Belediye Başkanı AKP’li Necati Belgemen, görevden ayrılmadan önce personel alımı planladığını fakat yerine seçilen AKP’li Mustafa Zavlak’ın bu planı engellediğini ve yakınlarını işe aldığını iddia etti.

Belgemen, Eskil halkından ve seçmenlerinden özür dileyerek, “Meğer adam kendi akrabalarını, eşini ve dostunu işe almak için bizi durdurmuş. Aklındaki proje ve yatırım da buymuş.” dedi.

Özellikle vurgulamak istediği noktalar olduğunu belirten Belgemen, 42 yıldır hizmet verdiğini ve halkının desteğiyle dimdik ayakta durduğunu belirtti. “Kalleşliği sevmem, vefasızlığı hiç yapmam, verdiğim sözden dönmem ve yalan söylemem. Bana yapılan hileleri unutmam.” diyen Belgemen, vatandaşların durumu bilmesini istediğini belirtti ve ilerleyen zamanlarda daha fazla detay vereceğini sözlerine ekledi.

Belgemen’in Açıklamasından Öne Çıkanlar:

  • Eski Belediye Başkanı, yeni işçi alımları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
  • Seçim öncesi planladığı kura sistemi, engellenince yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.
  • Adaletsizliğe ve kurnazlığa prim vermediğini belirterek, dürüstlükten ve sözünde durmaktan ödün vermediğini vurguladı.

Fotoğrafa buradan ulaşabilirsiniz.

Related Posts

ABD Başkanı Trump’tan ‘Rusya’ çıkışı: Pazartesi gününü işaret etti

ABD Başkanı Donald Trump, NBC News kanalına verdiği röportajda Rusya-Ukrayna savaşı, ateşkes çabaları ve NATO ile yapılan yeni silah sevkiyatı anlaşması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trump, Rusya’nın tutumundan hayal kırıklığına uğradığını …

İstanbul’da 3 katlı binanın çatısı küle döndü

İstanbul’da 3 katlı bir binanın çatısı alev alev yandı

Diyabet hastası ilk Barbie

OYUNCAK üreticisi Mattel, Tip-1 diyabet hastası ilk Barbie bebeğini piyasaya sürdü.

Çin hazırlıklara başladı: ABD ihtimali masada

Çin, Tayvan veya ABD ile yaşanabilecek çatışma ihtimaline karşı Pasifik’teki çalışmalarına hız verdi. Çin’in sivil araştırma gemileri, Tayvan ve Guam yakınlarında sistemli veri toplama çalışmaları yürütüyor.

Önünü kestiği araçtan sürücüye kabusu yaşattı

Kırşehir’de, trafikte yol vermediği gerekçesiyle bir sürücünün önünü kesen kişi, araçtan inerek diğer sürücüyü darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.