Hatay’ın ardından Mersin’de de orman yangını çıktı

Mersin Bozyazı’da Orman Yangını: Ekipler Harekete Geçti

Mersin’in Bozyazı ilçesine bağlı Lenger Mahallesi’nde, saat 15.30 sularında ormanda yangın çıktı. Yangın, yükselen dumanı fark edenlerin ihbarı üzerine hızla yayıldı.

Olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 4 helikopter, birçok arazöz ve orman işçisi sevk edildi. Rüzgarın da etkili olduğu bölgede ekipler, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ediyor. Yangının büyümemesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Trump, Suriye’ye yaptırımları sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımlarını sonlandıran Başkanlık kararnamesini imzaladı. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamada, “Başkan Trump, istikrarlı, birleşik ve kendi içinde ve komşularıyla barış içinde olan bir Suriye’yi desteklemeye kararlı” ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır’da otomobilde 2 kalaşnikof ele geçirildi

Diyarbakır’da bir otomobilde 2 ruhsatsız kalaşnikof tüfeği ve 300 fişek ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Bakandan kayyuma hediye sekiz kamyon

Can Aksoy, bakanlıktan hibe çöp kamyonlarını bahçede sergileyip üstlerine teşekkür afişi astı.

Antalya’da orman yangını, alevler yerleşim yerlerine yaklaştı

Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Yurtpınar ve Fettahlı mahallelerinde orman yangını çıktı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 3 helikopter, 2 uçak, 11 arazöz, 5 su ikmal aracı, 3 ilk müdahale aracı ve çok sayıda orman yangın işçisinin yangına karşı mücadele verdiği bildirildi.

Düğümü, Özgür Özel ile SPD çözdü: Eurofighter’lara onay çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO toplantısında Almanya Başbakanı ile görüşüp Eurofighter’ların Türkiye’ye satışı için ilk onayı aldı. CHP lideri Özel ise hükümet ortağı Sosyal Demokrat Parti (SPD) ile düğümü çözdü. İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından Eurofighter’ların Türkiye’ye satışını engelleyen SPD, bu kez olumlu ışık yaktı.

Antalya Kaleiçi’nde yangın! Alevler biri otel 3 iş yerini sardı

Antalya’da tarihi Kaleiçi semtinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, biri otel olmak üzere 3 iş yerini saran alevlere müdahale ediyor.