Gebze’de Hafriyat Kamyonu Kavgası
Gebze ilçesinde meydana gelen olayda, oyuncu Mehmet Akif Akdeniz ve bir şoför arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Akdeniz, hafriyat kamyonu şoförü ve araçtan inen 3 kişi tarafından darp edildi.
TEM Otoyolu Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi’nde yaşanan olayda, şoför iddiaya göre Akdeniz’in aracını sıkıştırdı ve kavgaya sebep oldu. Şoför ve beraberindekiler, Akdeniz’i darp ettikten sonra çevredekilerin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine bölgeye sevk edildi ve Akdeniz hastaneye kaldırıldı.
Akdeniz, hastanede yaşadıklarını anlatırken, “Hafriyat TIR’ı önüme kırdı, makas atmaya başladı. Yolda beni tehlikeye attı. Uyardım ancak darp edildim. Olayı videoyla kayıt altına aldım” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Akdeniz’in yaşadığı şiddet anları kameraya yansıdı. Akdeniz, “Hız sınırı 120 olmasına rağmen 130 ile beni tehlikeye attılar” diye konuştu.