Gençler hakim karşısında: Duruşmaya katılan Özgür Çelik’ten dayanışma mesajı

İstanbul’da İmamoğlu’na Destek Eylemi: 93 Kişi Yargılanmaya Başlandı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarının gözaltına alınmasının ardından başlayan eylemlere katıldıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 93 kişinin yargılanmasına başlandı.

‘Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet’ten toplam 93 kişinin yer aldığı 3 davanın duruşması, İstanbul 14., 50. ve 74. Asliye Ceza mahkemelerinde başladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duruşmaya katıldıklarını belirtti.

“GENÇLERİMİZİN DURUŞMASINA KATILDIK”

Çelik, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir gencimiz yalnız değil! Adaletsizliğe karşı anayasal haklarını kullandıkları için tutuklanan gençlerimizin duruşmasına hukuk komisyonumuzla birlikte katıldık. Tüm gençlerimiz beraat edene kadar hukuki sürecin destekçisi olacağız. Demokrasiye olan inancımız tam ve cesur Türk gençliğiyle bu düzeni değiştireceğiz. Gençlerin okullarından, kampüslerinden koparılmadığı bir geleceği birlikte kuracağız.”

Kaynak

Related Posts

İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın doktoru Cumhuriyet’e konuştu: ‘Gözaltı sürecinde bile tıbbi destek almalı’

İBB’ye yönelik ikinci dalga operasyonda işlem yapılan 101 kişinin 53’ü için gözaltı kararı verildi. Yakın zamanda ciddi bir operasyon geçiren İSKİ Genel Müdürü Başa da gözaltına alınanlar arasında yer aldı. Başa’nın doktorum Cumhuriyet’e konuştu.

İBB’ye operasyon dalgası sürerken, o sırada Erdoğan: ‘TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB’ye yönelik operasyonun 2. dalgasının konuşulduğu sıralarda; İlim Yayma Cemiyeti Programına bir video mesaj gönderdi. Erdoğan, ‘İlim Yayma Cemiyeti sadece gönüllü bir teşekkül değildir, aynı zamanda bir gönül hareketidir” dedi. Erdoğan ayrıca, “TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor” diye konuştu.

Mersin’i sağanak vurdu

Mersin’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu.

Son dakika Konya’da deprem mi oldu? Az önce deprem Konya’da nerede oldu? Konya deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 26 Nisan 2025

Son dakika Konya deprem haberleri..Konya’da deprem mi oldu? Az önce deprem Konya’da nerede oldu? Konya Kandilli ve AFAD son depremler.. 26 Nisan 2025 Konya deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Konya’da? Konya son deprem büyüklüğü ne kadar? Konya’da ve Konya yakınındaki depremler nelerdir? Konya’da anlık deprem mi oldu? Son dakika Konya canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Konya deprem haberleri.. Konya’da hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Konya’da deprem mi oldu? Deprem Konya’da ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Konya’da nerede deprem oldu? Konya deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

DEM Parti’den Sırrı Süreyya Önder-Perinçek görüşmesine ilişkin açıklama

DEM Parti’den yapılan açıklamada, “Sırrı Süreyya Önder’in Doğu Perinçek ile yaptığı görüşme, partimiz ve İmralı Heyeti’nin bilgisi dahilinde gerçekleşmiştir. Görüşmenin kimi odakların kamuoyuna yansıttığı biçimiyle kişisel ya da bağımsız bir girişim olarak sunulması gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

Artçı sarsıntılar devam ediyor: Büyükçekmece açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nde Çarşamba günü meydana gelen 6,2 büyüklüğünde depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Son olarak Marmara Denizi’nde Büyükçekmece açıklarında saat 20.33’te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (AFAD-Kandilli son depremler)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir