UEFA Gençlik Ligi çeyrek finali Trabzonspor – Inter!

UEFA Gençlik Ligi çeyrek finalinde Trabzonspor U19 takımı, Papara Park’ta İtalyan temsilcisi Inter U19’u konuk ediyor. Bordo-mavililer, bu kritik mücadelede galip gelerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

İKİ İTALYAN TAKIMINI ELEDİ
Son 32 turunda İtalyan devi Juventus’u 1-0 ile geçen Trabzonspor, son 16 turunda bu kez İtalyan Atalanta’yı penaltı atışları ile devirmişti.

Saat 18.00’de başlayacak müsabakayı SKORER’den takip edebilirsiniz. Aynı zamanda karşılaşma TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

İLK 11’LER
Trabzonspor U19: Erol Can, Oğuzhan, Taha Emre, Arda, Bican, Alihan, Salih, Boran, Onuralp, Abdurrahman, Ömer Faruk.

Inter U19: Calligaris, Della Mora, Garonetti, Alexiou, Cocchi, Venturini, Zanchetta, Topalovic, De Pieri, Spinacce, Mosconi.

YARI FİNAL EŞLEŞMESİ
Temsilcimiz Trabzonspor rakibini elerse, 25 Nisan’da İsviçre’nin Nyon kentinin ev sahipliği yapacağı yarı finalde Salzburg – Olympiakos eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

 

Related Posts

Muğla’da tekne battı: 6 kişi kurtarıldı, 2 çocuk kayıp

Muğla’nın Milas ilçesinde 8 kişinin bulunduğu fiber teknenin batması sonucu 6 kişi kurtulurken, kayıp 2 çocuk için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Bıçaklanarak öldürülen Hakan Çakır’ın ailesine ölüm tehdidi: “İstersen dünyayı ayağa kaldır”

Ankara’nın Keçiören ilçesinde kız kardeşinin ve annesinin yolunu kesen kişiler tarafından öldürülen Hakan Çakır’ın ailesi, hakaret ve ölüm tehdidi içeren mesajlar aldıklarını belirtti.

Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele

Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 40 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yargıtay’dan emsal karar: Bunu yapan yandı

Yargıtay, açık sosyal medya hesaplarından izinsiz fotoğraf paylaşımını “kişisel veri ihlali” saydı.

Şahin: 10 Gün Çalışma Maskaralıktır

Tüm-İş Başkanı Mahmut Şahin, turizmdeki 10 günlük çalışma düzenini eleştirerek insan hakkı ihlali olduğunu söyledi.

NYT’den Beyaz Saray zirvesi yorumu: Avrupalıların krizi yönetmek için değişken karakterli adamın ruh halini de yönetmeleri gerekti

NYT’den Beyaz Saray zirvesi yorumu: Avrupalıların krizi yönetmek için değişken karakterli adamın ruh halini de yönetmeleri gerekti