Erzurum’da Soğuk Hava Etkili: Ağaçlar Kırağı, Araç Camları Buz Tuttu

Erzurum’da Soğuk ve Sis Etkili Oldu: Ağaçlar Kırağıyla Kaplandı!

ERZURUM’da, sis ve soğuk etkili olurken, kent merkezindeki ağaçlar kırağı, iş yeri ve araçların camları da buz tuttu. Bazı araç sahipleri otomobillerini battaniye ile sararak önlem aldı.

Dün gece hava sıcaklığının kent merkezinde eksi 13,6 dereceye kadar düştüğü Erzurum’da, en soğuk yerleşim yeri ise eksi 19,5 ile Karayazı ilçesi oldu. Soğuk havanın yanı sıra sisin de etkili olduğu kentte ağaçlar kırağı, çeşme, iş yeri ve otomobillerin camları ise buz tuttu. Bazı kişiler, araçlarının üzerine battaniye ve branda örterek önlem aldı. Hayvanseverler ise kuşlar için doğaya yem bıraktı. Kentte sabah iş yerine gitmek isteyen araç sahipleri, ellerine kazıyıcı alıp otomobillerinin buz tutan camlarını kazıdı.

Ekmek almak için dışarı çıkan Nejat Yılmaz, “Soğuklardan çektiğimi bir Allah bilir. Geceleri hava sıcaklığı sıfırın altında 18-20 derece oluyor. İnsanın bile dayanamadığı bugünlerde vatandaşlar, aracı donmasın diye battaniye ile sararak önlem alıyor” diye konuştu.

Haber-Kamera: Turgay İPEK/ ERZURUM

Related Posts

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar anlaştı: B-2’ler İsrail yolcusu mu?

ABD’deki Cumhuriyetçi Parti ve Demokrat Parti milletvekilleri, İran’daki 3 büyük nükleer tesisi vuran B-2 bombardıman uçaklarının ve sığınak delici bombaların İsrail’e verilmesi için yasa tasarısı önerdi.

Gemlik depremi sonrası uzmanından kritik uyarı: ’60 bin bina hasar görecek’

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki gün üst üste meydana gelen depremlere ilişkin, 7 ve üzeri deprem uyarısında bulunarak, “İznik-Gemlik Fayı’nda 7 ve üzeri büyüklüğünde bir deprem olursa yaklaşık 60 bin binanın orta ve üzeri hasar göreceği öngörülmektedir” dedi.

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı