Ayşe Barım tartışmasına Hülya Avşar da katıldı: Çok büyütüyorlar

Ayşe Barım ve Ünlü Oyuncular

Ayşe Barım, ID İletişim’in kurucusu ve pek çok ünlü oyuncunun menajerliğini yapmaktadır. Son günlerde sektörde tekelleşmeye ve kendisine karşı çıkan oyuncuların piyasadan uzaklaştırıldığı iddiaları hakkında tartışmalar sürmektedir.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Serenay Sarıkaya, Mert Demir ve Ayşe Barım’ın adının karıştığı ‘reklam ilişkisi’ iddiaları ve Barım hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımları ihbar olarak değerlendirerek soruşturma başlattı. Bu kapsamda Barım’a yurt dışına çıkış yasağı getirildi ve Serenay Sarıkaya ifade vermek üzere çağrıldı.

Olayların ardından birçok oyuncu sektördeki sorunları dile getirirken bazıları da Barım’a destek açıklamaları yaptı. Tartışmaların gündeme gelmesiyle Hülya Avşar da konu hakkında açıklamalarda bulundu.

‘ÇOK BÜYÜTÜYORLAR’

Gazete Magazin’e konuşan Avşar, “Bazı menajerlerin ve oyuncuların piyasada kayırıldığı iddia ediliyor. Sizce bu doğru mu? Hayatınızda böyle bir durumu yaşadınız mı?” şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

“Ben şahsen böyle bir durumla karşılaşmadım. Kendi gücüne inanmayan kimsenin başarılı olamayacağını düşünüyorum. Eğitimli olmalı, her şeyi kendi başarmalısınız, başka birinin sizi tanıtmasına ihtiyacınız olmamalı, onlar sizin kapınıza gelmeli. Bu yüzden ben bu tarz bir durum yaşamadım ama benim görüşüme göre olaylar abartılıyor.”

‘GÜÇLÜ OLACAKSIN, BU KADAR’

Avşar’a, “Sanat dünyasında tekelleşme ya da gruplaşma olduğunu düşünüyor musunuz?” diye sorulduğunda şu yanıtı verdi:

“Eskiden bu durum zaten mevcuttu, Ertem Eğilmez zamanında böyle şeyler yaşanıyordu. Ertem Eğilmez’in bir ekibi vardı ve dışındakilerin film yapma şansı yoktu. Bu aslında sektörün bir parçası. Hayat böyle işte. Güçlü olan zayıfı ezdi, bu kadar basit. Kimse zarar görmediyse, kimse dolandırılmadıysa… Belki haksızlık olmuştur fakat her meslekte böyle durumlar yaşanır. Her sektörde güçlü biri vardır, etrafında her şey döner, zayıflar yenilir. Güçlü olmalısınız, bu kadar. Bu kadar basit.”

(ALINTI)

Related Posts

AB dönem başkanlığında devir teslim gerçekleşti: Yeni slogan ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’

Danimarka Avrupa Birliği dönem başkanlığını Polonya’dan devraldı. Danimarka, dönem başkanlığı için ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’ sloganını seçti.

Trump, Suriye’ye yaptırımları sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımlarını sonlandıran Başkanlık kararnamesini imzaladı. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamada, “Başkan Trump, istikrarlı, birleşik ve kendi içinde ve komşularıyla barış içinde olan bir Suriye’yi desteklemeye kararlı” ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır’da otomobilde 2 kalaşnikof ele geçirildi

Diyarbakır’da bir otomobilde 2 ruhsatsız kalaşnikof tüfeği ve 300 fişek ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Hatay’ın ardından Mersin’de de orman yangını çıktı

Öğle saatlerinde Hatay’da başlayan orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Mersin’in Bozyazı ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Bakandan kayyuma hediye sekiz kamyon

Can Aksoy, bakanlıktan hibe çöp kamyonlarını bahçede sergileyip üstlerine teşekkür afişi astı.

Antalya’da orman yangını, alevler yerleşim yerlerine yaklaştı

Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Yurtpınar ve Fettahlı mahallelerinde orman yangını çıktı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 3 helikopter, 2 uçak, 11 arazöz, 5 su ikmal aracı, 3 ilk müdahale aracı ve çok sayıda orman yangın işçisinin yangına karşı mücadele verdiği bildirildi.