Ankara’da zincirleme trafik kazası: 33 kişi yaralandı

Çubuk’ta Zincirleme Trafik Kazası Sonucu 33 Kişi Yaralandı

Çubuk ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 33 kişi yaralandı. Kaza, Güldarpı Mahallesi’nde sabah saat 08.00 civarında meydana geldi.

Olayda, bir fabrikanın işçilerini taşıyan bir otobüs, aynı firmanın diğer otobüsüne arkadan çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle hızlanan otobüs, yolcu indirmek için kenara yanaşan bir dolmuşa ve yanından geçen bir minibüse çarptı. Bu zincirleme kaza sonucunda 33 kişi yaralandı.

Trafiğe kapalı bölgeye olay yerine hemen çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Ankara ve Çubuk’taki hastanelere kaldırıldı. Şans eseri yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar anlaştı: B-2’ler İsrail yolcusu mu?

ABD’deki Cumhuriyetçi Parti ve Demokrat Parti milletvekilleri, İran’daki 3 büyük nükleer tesisi vuran B-2 bombardıman uçaklarının ve sığınak delici bombaların İsrail’e verilmesi için yasa tasarısı önerdi.

Gemlik depremi sonrası uzmanından kritik uyarı: ’60 bin bina hasar görecek’

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki gün üst üste meydana gelen depremlere ilişkin, 7 ve üzeri deprem uyarısında bulunarak, “İznik-Gemlik Fayı’nda 7 ve üzeri büyüklüğünde bir deprem olursa yaklaşık 60 bin binanın orta ve üzeri hasar göreceği öngörülmektedir” dedi.

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

Filipinler’in Metro Manila feci yangın! En az 1.000 kişi evsiz kaldı

Filipinler’in Metro Manila kentinde, düşük gelirli ve yoğun nüfuslu bir mahallede 2 Temmuz sabahının erken saatlerinde çıkan büyük bir yangın, birçok evi küle çevirdi.

Özgür Özel, 100. gün mitinginde Saraçhane’de: Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!

Özgür Özel, 100. gün mitinginde Saraçhane’de: Erdoğan artık Cumhurbaşkanı değil, cunta başkanıdır!

AB dönem başkanlığında devir teslim gerçekleşti: Yeni slogan ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’

Danimarka Avrupa Birliği dönem başkanlığını Polonya’dan devraldı. Danimarka, dönem başkanlığı için ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’ sloganını seçti.