İngiltere’de iki aydır aranan Türk’ün cesedi çöplükte bulundu… Katil şüphelisi firari…

İngiltere’de Aranan Kişinin Cesedi Çöplükte Bulundu

İngiltere’de 19 Kasım 2024’ten beri aranan Cumali Turhan’ın cesedi çöplükte bulundu. Turhan’ı öldürdüğü tahmin edilen Ceyhan Dinler isimli kişinin Türkiye’ye kaçtığı belirlendi.

Chelmsford şehrinde yaklaşık 2 aydır aranan Cumali Turhan’ın cesedi nihayet bulundu. Polis ekipleri, Turhan’ı kayıp ihbarı üzerine 19 Kasım 2024’ten beri arama çalışmalarını sürdürmekteydi ve sonunda cesede ulaşıldı.

Polis yetkilileri, Turhan’ın cesedinin 11 Ocak’ta bir çöplükte bulunduğunu duyurdu. Emniyet görevlileri, olumsuz hava koşullarına rağmen 45 gün boyunca çöplük alanında arama çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ailesine Turhan’ın cesedinin bulunduğu bilgisinin verildiğini belirten yetkili, ailenin bu acı haberi kabullenmek için zaman gerektiğini ifade etti. Aile, uzman destek ekibi tarafından desteklenmeye devam edecek.

Devam eden soruşturmada tutuklu bulunan Ciprian Illie ve firari durumda olan Ceyhan Dinler arasında bağlantılar aranıyor. 1986 doğumlu Dinler’in, Turhan’ın kaybolduğu tarih olan gün ülkeyi terk ettiği tespit edildi.

Mahkemeden alınan bilgilere göre, Dinler’in Türkiye’ye kaçtığına inanılıyor. Illie ise mahkemede “bir suçluya cinayette yardım etme” ve “bir cesedin yasal ve düzgün bir şekilde gömülmesini engelleme” suçlamalarıyla karşı karşıya. Illie suçlamaları reddetti ve bir sonraki duruşması eylül ayında gerçekleşecek.

Related Posts

Fransa’da 102 yıl sonra bir ilk: Halkın kullanımına açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’teki Seine Nehri, 102 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

İran’da hava sahası kısmi olarak kapatıldı

İran’ın batısında ve orta bölgelerinde hava sahasının kapatıldığı bildirildi.

ADD: ‘Bu adam derhal Türkiye’den gönderilmeli!’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom J. Barrack’ın Anadolu Ajansı’na verdiği “Osmanlı İmparatorluğu’ndaki millet sistemi farklı grupların merkezî sistemdeki varlıklarını yüzlerce yıl sürdürmelerine imkan verdi” röportaja Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt’tan tepki geldi. Bozkurt, “Barrack istenmeyen kişi ilan edilmeli, derhal Türkiye’den gönderilmeli” dedi.

Saldırıya uğrayan kasiyeri böyle kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K.’ye (29) yumruk atan Vedat Kılıç’a (28) müdahale eden müşteri Metin Yazıcı (26), yaşananları anlattı.