Şanlıurfa’da Genç Çift Silahla Ölü Bulundu

Şanlıurfa’da 1 çocuk sahibi genç çift, evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’nde yaşandı. İnşaat işçisi olan 30 yaşındaki Sinan Ejder ile 27 yaşındaki eşi Kadriye Ejder’den haber alamayan yakınları, giriş kattaki evlerine gitti. Kapıyı açan yakınları çiftin kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrol sonucu çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayet mi intihar mı olduğu araştırılıyor

Sokağa şerit çeken polis ekipleri, olayı haber alıp gelen yakınlarını eve yaklaştırmadı. Cesetler, savcının incelemesinin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Silahla vuruldukları belirlenen çiftin cinayete mi kurban gittikleri yoksa aralarında yaşanan bir tartışmanın ardından mı gerçekleştiğiyle ilgili araştırma devam ediyor. Öte yandan çiftin 4 yaşındaki kız çocuklarının ise olay yaşandığında evde olmadığı, bir yakınlarının yanında olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – ŞANLIURFA

Related Posts

İstanbul trafiği bunu da gördü: Sürücünün kucağında yolculuk!

İstanbul’da bir sürücü kucağında kadınla beraber trafik seyir halindeyken görüntülendi. O anlar sosyal medyada günün en çok tartışılan görüntüleri arasına girdi.

AKP’li hasta eski başkan tahliye edildi, akıllara Murat Çalık geldi

AKP’nin eski Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, diyabet ve KOAH hastalığı sebebiyle tahliye edildi. Karar, akıllara kanserle mücadele eden CHP’nin Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı getirdi.

Tire 2021 FK, İki Yeni Transferle Güçlendi

Tire 2021, kaleci Siraç Tüfekçi ve defans oyuncusu Serkan Yeşilyurt’u kadrosuna kattı.

AFAD’dan 17 Ağustos Marmara Depremi paylaşımı

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 17 Ağustos 1999’da yaşanan Marmara Depremi’nin 26’ncı yılında depremde hayatını kaybedenleri andı.

Üç kırmızı kart bir penaltı: Fenerbahçe puan kaybıyla başladı

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ve Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.

Denizli’de Yaz Spor Kursları Devam Ediyor

Vali Coşkun, Denizli’deki yaz spor kurslarını ziyaret ederek çocukların heyecanına ortak oldu.